הקצ'רי הזה נראה מאוד טעים ואנסה אותו בקרוב. רציתי רק לחלוק איתך מחשבה : אני אעדיף לערבב את הכל במחבט (עם השמן והתבלינים) ולא בסיר עם האורז - מקסימום נעביר הכל חזרה לסיר אחרי שהכל מעורבב היטב. זה פשוט יהיה יותר קל ויותר נעים.
היי, גם אני מבשלת את האורז+עדשים יחד ובמחבט אחר את התבלינים עם השום ורק כשהאורז מוכן "משקה" אותו בשמן המתובל, ככה זה באמת הכי טעים :)
עשית לי חשק היסטרי לשניצלבדיוק השבוע גיליתי על המדף בסופר פירורית של ביסלי גריל!
הקצ'רי הזה נראה מאוד טעים ואנסה אותו בקרוב. רציתי רק לחלוק איתך מחשבה : אני אעדיף לערבב את הכל במחבט (עם השמן והתבלינים) ולא בסיר עם האורז - מקסימום נעביר הכל חזרה לסיר אחרי שהכל מעורבב היטב. זה פשוט יהיה יותר קל ויותר נעים.
השבמחקהיי, גם אני מבשלת את האורז+עדשים יחד ובמחבט אחר את התבלינים עם השום ורק כשהאורז מוכן "משקה" אותו בשמן המתובל, ככה זה באמת הכי טעים :)
מחקעשית לי חשק היסטרי לשניצל
השבמחקבדיוק השבוע גיליתי על המדף בסופר פירורית של ביסלי גריל!