tag:blogger.com,1999:blog-6167345800451554611.post5924579587151488402..comments2024-03-07T08:57:01.013-08:00Comments on בלונים: שניצל ביסליAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/04530273569533591941noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6167345800451554611.post-6377063655332281072015-07-12T03:56:02.870-07:002015-07-12T03:56:02.870-07:00עשית לי חשק היסטרי לשניצל
בדיוק השבוע גיליתי על המ...עשית לי חשק היסטרי לשניצל<br />בדיוק השבוע גיליתי על המדף בסופר פירורית של ביסלי גריל!The Cookie Fairyhttps://www.blogger.com/profile/09781423140570537674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6167345800451554611.post-36083294080930397072015-02-22T08:54:01.894-08:002015-02-22T08:54:01.894-08:00היי, גם אני מבשלת את האורז+עדשים יחד ובמחבט אחר את...היי, גם אני מבשלת את האורז+עדשים יחד ובמחבט אחר את התבלינים עם השום ורק כשהאורז מוכן "משקה" אותו בשמן המתובל, ככה זה באמת הכי טעים :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04530273569533591941noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6167345800451554611.post-33031878056854845382015-02-22T04:45:12.640-08:002015-02-22T04:45:12.640-08:00הקצ'רי הזה נראה מאוד טעים ואנסה אותו בקרוב. רצ...הקצ'רי הזה נראה מאוד טעים ואנסה אותו בקרוב. רציתי רק לחלוק איתך מחשבה : אני אעדיף לערבב את הכל במחבט (עם השמן והתבלינים) ולא בסיר עם האורז - מקסימום נעביר הכל חזרה לסיר אחרי שהכל מעורבב היטב. זה פשוט יהיה יותר קל ויותר נעים.Judy Pomhttps://www.blogger.com/profile/01743140570903106684noreply@blogger.com