יום ראשון, 2 בפברואר 2014

כרובית ממולאת בשלמותה

4 תגובות:

  1. זה נראה כמו מוח!!!! אכלתי פעמים את היצירה הזאת והיה מעולה

    השבמחק
  2. אני לגמרי איתך באהבת הכרובית, אז יישר כח :)
    הכנתי את זה שבוע שעבר (אחרי שתחקרתי אותך בפייסבוק) ויצא שהכרובית היתה טיפה קשה (אולי 5 דקות בישול זה לא מספיק) והבשר טיפה יבש. איפה טעיתי?

    השבמחק
    תשובות
    1. היי קירה,
      אפשר להוסיף עוד כמה דקות בישול אבל צריך לראות שהכרובית לא תהיה מבושלת לגמרי כי אז כשתרצי למלא אותה היא תתפרק לגמרי (המזלג צריך להנעץ אך לא בקושי רב). לגבי הבשר, צריך לקנות בשר עם קצת שומן ולא רזה לגמרי והבצל המגורד שמוסיפים אמור להספיק כדי שהבשר לא יתייבש. מקווה שיצא לטעמך הפעם

      מחק