יום רביעי, 2 באפריל 2014

מתכון ל"פלוב" מהמטבח הקווקזי הגאה שלי

12 תגובות:

  1. פלוב זו עוד נגזרת של המילה פלאו, שזה אורז בהרבה שפות לאורך דרך המשי ובעולם הערבי.

    השבמחק
  2. כף גדושה של כמון? זה לא משתלט לחלוטין על כל המנה?

    השבמחק
  3. כף גדושה של כמון? זה לא משתלט לחלוטין על כל המנה?

    השבמחק
  4. אפשר אולי להשתמש באורז עגול?

    השבמחק
    תשובות
    1. מומלץ להשתמש באורז עגול, הוא הרבה יותר מתאים בתבשילים מהסוג הזה בגלל כמות העמילן שבו. הייתי ממליצה להשרות אותו כחצי שעה- שעה לפני הבישול, כמובן שצריך לסנן רבע שעה לכני הכניסה לסיר

      מחק
  5. תודה רבה על המתכון , ניסיתי ויצא ממש מעולה
    ממליצה לכולם

    השבמחק
  6. לא יודע אם יענו לי עכשיו או לא אבל אם כן, הכנתי לפי המתכון עם אורז פרסי רגיל וחלק מהאורז יצא לא מבושל... ניסיתי להוסיף עוד קצת מים ואז חלק יצא מבושל מיד ועדיין יש כמה שלא יצאו מבושלים, מה עשיתי לא נכון?

    השבמחק
  7. רק שזה לא פלוב קווקאזי אלא אושפלוא בוכרי כי באזרבייגאן עושים אותו או עם ירק או עם עוף ופרות יבשים או עם בשר ארמונים ופירות יבשים

    השבמחק
  8. הכנתי פעם אחת ומאז לא מפסיקה להכין! פשוט ללקק את האצבעות :)

    השבמחק