מומלץ להשתמש באורז עגול, הוא הרבה יותר מתאים בתבשילים מהסוג הזה בגלל כמות העמילן שבו. הייתי ממליצה להשרות אותו כחצי שעה- שעה לפני הבישול, כמובן שצריך לסנן רבע שעה לכני הכניסה לסיר
לא יודע אם יענו לי עכשיו או לא אבל אם כן, הכנתי לפי המתכון עם אורז פרסי רגיל וחלק מהאורז יצא לא מבושל... ניסיתי להוסיף עוד קצת מים ואז חלק יצא מבושל מיד ועדיין יש כמה שלא יצאו מבושלים, מה עשיתי לא נכון?
פלוב זו עוד נגזרת של המילה פלאו, שזה אורז בהרבה שפות לאורך דרך המשי ובעולם הערבי.
השבמחקנראה טעים
השבמחקמעולה!!
השבמחקוואו זה פשוט נראה טוב!
מחקכף גדושה של כמון? זה לא משתלט לחלוטין על כל המנה?
השבמחקכף גדושה של כמון? זה לא משתלט לחלוטין על כל המנה?
השבמחקאפשר אולי להשתמש באורז עגול?
השבמחקמומלץ להשתמש באורז עגול, הוא הרבה יותר מתאים בתבשילים מהסוג הזה בגלל כמות העמילן שבו. הייתי ממליצה להשרות אותו כחצי שעה- שעה לפני הבישול, כמובן שצריך לסנן רבע שעה לכני הכניסה לסיר
מחקתודה רבה על המתכון , ניסיתי ויצא ממש מעולה
השבמחקממליצה לכולם
לא יודע אם יענו לי עכשיו או לא אבל אם כן, הכנתי לפי המתכון עם אורז פרסי רגיל וחלק מהאורז יצא לא מבושל... ניסיתי להוסיף עוד קצת מים ואז חלק יצא מבושל מיד ועדיין יש כמה שלא יצאו מבושלים, מה עשיתי לא נכון?
השבמחקרק שזה לא פלוב קווקאזי אלא אושפלוא בוכרי כי באזרבייגאן עושים אותו או עם ירק או עם עוף ופרות יבשים או עם בשר ארמונים ופירות יבשים
השבמחקהכנתי פעם אחת ומאז לא מפסיקה להכין! פשוט ללקק את האצבעות :)
השבמחק