יום חמישי, 4 בספטמבר 2014

כבד קצוץ - ממרחים לסנבדיץ' חלק 3

תגובה 1:

  1. חיפשתי מתכונים לפסח ומצאתי אותך על הדרך.
    אני כן מוסיפה ביצים על מנת לעדן את ה"כבדות" של המירקם. לא כמות מטורפת - ביצה לחצי קילו כבדים.
    שימי לב Blogger מאפשרלהגדיר פתיחת קישור בחלון נפרד (מילא קישורים מהבלוג שלך אבל ישנם גם כאלה של בלוגים ואתרים חיצוניים - למשל ריבת הבצל של אולגה), כך שלא יזרוק את הקוראים החוצה מהבלוג שלך. קוראים מפונקים לא טורחים לחזור ל"בסיס". חג שמח

    השבמחק