נשמע מעולה! אני רוצה לנסות את זה עם תחליף בשר... טופו או סייטן.. מעניין אם יעבוד לי.
טופו נועד בדיוק לדברים כאלה, הוא סופג טעמים בצורה מושלמת. לדעתי תצטרכי לקצת את זמני האפיה למשהו כמו רבע שעה גג ואולי אפילו פחות על חום הרבה יותר גבוהה
אפילו צמחונית כמוני מבינה שזה אמור להיות טעים-אש :-)
נארגן לך גרסה צמחונית :)
נשמע מעולה! אני רוצה לנסות את זה עם תחליף בשר... טופו או סייטן.. מעניין אם יעבוד לי.
השבמחקטופו נועד בדיוק לדברים כאלה, הוא סופג טעמים בצורה מושלמת. לדעתי תצטרכי לקצת את זמני האפיה למשהו כמו רבע שעה גג ואולי אפילו פחות על חום הרבה יותר גבוהה
מחקאפילו צמחונית כמוני מבינה שזה אמור להיות טעים-אש :-)
השבמחקנארגן לך גרסה צמחונית :)
מחק