יום שישי, 17 באוקטובר 2014

שניצל ביסלי

3 תגובות:

  1. הקצ'רי הזה נראה מאוד טעים ואנסה אותו בקרוב. רציתי רק לחלוק איתך מחשבה : אני אעדיף לערבב את הכל במחבט (עם השמן והתבלינים) ולא בסיר עם האורז - מקסימום נעביר הכל חזרה לסיר אחרי שהכל מעורבב היטב. זה פשוט יהיה יותר קל ויותר נעים.

    השבמחק
    תשובות
    1. היי, גם אני מבשלת את האורז+עדשים יחד ובמחבט אחר את התבלינים עם השום ורק כשהאורז מוכן "משקה" אותו בשמן המתובל, ככה זה באמת הכי טעים :)

      מחק
  2. עשית לי חשק היסטרי לשניצל
    בדיוק השבוע גיליתי על המדף בסופר פירורית של ביסלי גריל!

    השבמחק